Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Josep Lluís Martínez agafa el relleu de Manel Ortiz com a president de l’AE Moja

Pocs dies després d’agafar les regnes de l’entitat, el club ja ha anunciat el nou entrenador per la temporada vinent: Luismi Dorado dirigirà l’equip, després de tancar una etapa a l’Espirall.

El passat 11 de de maig tenia lloc l’assemblea de socis de l’AE Moja, en la qual es posava punt i final a l’etapa de Manel Ortiz com a president de l’entitat. 10 anys en els quals l’entitat ha aconseguit consolidar-se a la Segona Catalana. Fa dues setmanes també es confirmava el relleu a la junta directiva del club i l’entrada del nou president, Josep Lluís Martínez.

Martínez visitava aquest dilluns la tertúlia de l’Esports 21, de Ràdio Vilafranca. Abans atenia els nostres micròfons i confessava que han estat mesos crucials i de molta feina per assegurar la continuïtat del club.

Ara, per davant, tota una legislatura, en la qual l’objectiu serà mantenir l’equip a la categoria i involucrar cada vegada més gent a la junta, per seguir donant forma a un projecte ferm i amb perspectives de futur.

Des de la nova junta també es nega rotundament el rumor de la possible retirada de l’equip de la Segona Catalana. La continuïtat a la categoria, comenten, està 100% assegurada.

En els últims dies també s’ha aclarit una de les grans incògnites de cara a la nova temporada. Luismi Dorado era anunciat aquest passat cap de setmana com a nou entrenador, agafant el relleu de Manel Rodríguez. Luismi Dorado, amb una llarga trajectòria al futbol penedesenc, arriba procedent de l’Espirall, de Tercera Catalana, un equip que ha dirigit aquesta darrera temporada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: