Divendres, 29 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC revalida resultats com a força més votada a Sant Sadurní

La baixada de la participació també s’ha fet notar a la capital del cava.

ERC, amb Pere Vernet al capdavant, ha tornat a ser per segona vegada consecutiva la força més votada en les eleccions municipals locals celebrades aquest diumenge 28 de maig, ampliant la seva representació al consistori amb sis regidors, després d’aconseguir més d’un 31% dels vots en una jornada amb una baixada històrica de la participació, que ha estat del 56,71%.

Junts per Sant Sadurní i el PSC han mantingut els quatre regidors al consistori. La CUP ha perdut un dels dos regidors que tenia des del 2015, mentre el Partit Popular ha consolidat la presència al consistori amb un augment notable del percentatge de vot i En Comú Podem ha salvat per molts pocs vots la seva presència a l’Ajuntament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: