Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC proposa un pla d’aparcaments que ajudi a millorar la mobilitat a Vilafranca

Els republicans consideren que cal planificar les propostes per fer els aparcaments on siguin més útils i necessaris, i ajudin també a fer una Vilafranca més amable per als ciutadans.

Pere Sàbat, acompanyat de membres de la seva candidatura, explicava en la zona del carrer Papiol a tocar de l’Avinguda Barcelona els seus projectes en quan a aparcaments i mobilitats per el proper mandat. Consideren que en aquesta zona caldria fer-hi aparcaments dissuasoris.

Els republicans han recordat que fa poques setmanes que s’ha tornat a posar en marxa la zona a blava, després d’un any que va finalitzar l’anterior concessió. En aquest temps consideren que l’Ajuntament ha deixat d’ingressar uns 150.000€; però també s’ha provocat moltes molèsties als veïns i als comerciants.

Des del seu punt de vista, Sàbat considera que cal potenciar els aparcaments dissuasoris a les entrades de Vilafranca, i proposa fer-ne de nous. Un per exemple a la zona de Sant Julià.

En proposen dos més, un a la Girada, on podria anar un futur campus universitari, i l’altre al Molí d’en Rovira per donar cobertura als usuaris del transport públic.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: