Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El VilaPensa proposa una nova lectura de ‘La mort d’Ivan Illitx’ de Tolstoi

Els actors vilafranquins Clara Cols, Joan Marc Galimany, Lluís Laguna i Josep Maria Pujol tornen aquest dissabte, a les 19h, a l’auditori del Vinseum, per donar veu al text de Tolstoi.

L’edició d’enguany del VilaPensa, dedicada a ‘La mort, llums i ombres’, es va presentar, el 31 de març passat, amb la lectura dramatitzada de ‘La mort d’Ivan Illitx’. Gràcies a la bona rebuda, exhaurint totes les entrades, els actors van decidir proposar una nova data per compartir amb el públic l’adaptació d’aquest text de 1886. Per aquesta sessió les entrades també són gratuïtes i es poden reservar a través del web www.entrades.vinseum.cat.

‘La mort d’Ivan Illitx’ és una de les obres de ficció més elogiades de la darrera etapa de l’autor rus. Sorgeix, en part, de l’angoixa intel·lectual i de la lluita espiritual de l’autor que el va dur a la conversió al cristianisme. En el centre de la història hi ha l’examen sobre la natura de la vida i la mort, i com pot l’home arribar a acceptar la inevitabilitat de la mort.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: