Dijous, 23 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Molanta, a punt per tancar la temporada de l’ascens aquest dissabte, al Parroquial

Dissabte (18h) el Parroquial rep la visita de la Torre de Claramunt B, en l’últim partit de la temporada pel Molanta. Es tanca un any rodó, amb l’ascens a Tercera.

Aquest dissabte a les 18h davant la Torre de Claramunt B el Molanta posarà punt i final a una temporada idíl·lica. L’equip disputarà l’últim partit d’una lliga que ha comandat amb mà de ferro, de moment, encaixant només una derrota, que arribava la setmana passada, en la penúltima jornada de lliga.

Els olerdolencs han conquerit aquesta temporada el campionat de la Lliga Penedesenca, aconseguint així l’ascens a la Tercera Catalana, un ascens que celebraven unes quantes setmanes abans de tancar la temporada.

Durant la seva visita al programa Esports 21 de Ràdio Vilafranca, aquest passat dilluns, Ramon Sadurní i Marc Fernández comentaven alguns dels reptes de la temporada que ve. Principalment, l’objectiu serà pujar i convertir-se en un equip competitiu.

Aquest curs, que passarà als llibres d’història del club, els arlequinats comptaven amb un equip jove, renovat i amb la incorporació de Gerard Romeo ‘Bombi’ a la banqueta. Aquest dissabte, punt i final a una temporada pel record.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: