Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El CP Sant Ramon acomiada la temporada de retorn a Primera amb triomf contra el Masquefa

L’equip sènior ha signat la permanència de forma solvent en el retorn a Primera Catalana. El curs vinent, Litus Martínez tornarà a ser l’entrenador; Sergi Punset, coordinador del club.

El Sant Ramon ha posat punt i final a la seva temporada amb triomf per 2-1 davant un Masquefa que es jugava la permanència en la seva visita a la Poliesportiva. Els vilafranquins, salvats des de feia setmanes, disputaven aquest partit sense cap mena de pressió. La seva temporada de retorn a la Primera Catalana s’ha tancat de la millor manera possible.

No va ser el partit més espectacular de la història. Qui més s’hi jugava, el Masquefa, intentava sorprendre amb contres ràpides, mentre el Sant Ramon buscava un joc més posicional amb atacs llargs.

L’igualtat al marcador només durava 7 minuts. Desprès d’un gran zigazaga de Dani Ferrer, el seu llençament entrava a la porteria plorant, per fer l’1-0. Un avantatge que només va durar 9 segons, el que va trigar Albert Palet en fer l’empat.

Al segon temps, l’empat persistia, i quan semblava que el partit estava abocat a l’empat, a 6:41 pel final, el Sant Ramon marcava el gol de la victòria. Falta que les càmeres no van poder captar, i penal que Gerard Bujaldón va transformar. 28è gol de la temporada pel jugador del Sant Ramon, que al primer temps errava una directa.

Al tram final del partit, protagonisme pel porter local Marc José, que aturava un penal a Albert Palet i mantenia el resultat amb aturades de mèrit.

Amb aquest triomf el Sant Ramon tanca la temporada colíder del grup de la segona fase i amb la permanència a la butxaca.

El curs vinent Sergi Punset farà un pas al costat, però seguirà dins l’organigrama del club, ara com a coordinador de totes les categories. L’entrenador del sènior tornarà a ser Litus Martínez.

A banda del Sant Ramon, l’altre representant comarcal a Primera Catalana, els Monjos, també es mantenen a la categoria. Malauradament els mongencs tancaven la lliga amb derrota en l’última jornada per 3-1 contra el Valls.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: