Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Casal tanca la temporada amb derrota davant el Castellet (67-76)

L’equip disputava el seu últim partit del curs aquest dissabte. El casalistes finalitzen cinquens, amb la permanència a la butxaca fa setmanes.

El Casal disputava aquest dissabte l’últim partit de la temporada davant el Castellet. Duel que es tancava amb derrota per 67 a 76 contra un equip que passa a dependre de sí mateix per pujar a Primera Catalana.

Els casalistes no s’hi jugaven res. Tranquils, perquè la permanència feia setmanes que era matemàtica. Tot i això l’equip buscava acomiadar la lliga davant la seva afició amb triomf, però no va ser possible.

Un primer quart molt prolífic pels dos conjunts feia presagiar un tempteig escandalós al final del partit. El gran encert dels dos equips deixava l’electrònic amb triomf momentàni casalista per 29 a 28.

A partir del segon quart les diferències començaven a obrir-se. Del 32 a 37 es passava al 43 – 39, però el partit arribava al descans amb victòria visitant per 43 a 48.

A partir d’aqui el Casal aniria sempre a remolc. Al tercer quart, els vilafranquins van perdre la fluidesa en atac, i el Castellet castigava, trobant la cistella amb facilitat. S’arribava al menys 8, un avantatge que el Castellet va gestionar al llarg de l’últim quart, arribant a la màxima de 10 punts.

El partit es tancava amb derrota del Casal per 67 a 79. El més important, la permanència, ja feia dies que estava confirmat. Un dels protagonistes de la temporada, Oriol Florentin, ha estat el màxim anotador de l’equip, amb 18 punts per partit.

L’estiu passat l’equip es conformava en temps rècord: el 25 d’agost, un mes abans de començar la lliga, arribava Roger Vendrell, que seguirà al com a entrenador després de salvar-se amb solvència. Un altre dels homes que continuarà és Pep Besolí, que tornava a les pistes en un darrer acte de servei pel club, als seus 44 anys.

L’equip tanca la lliga en una més que digna cinquena posició.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: