Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Caminada guiada per conèixer la pedra seca de Subirats

Caminada guiada per conèixer la pedra seca de Subirats

L’Oficina de Turisme de Subirats proposa aquest dissabte 13 de maig un itinerari guiat d’agradable realització per gaudir de l’art de la pedra seca al municipi.

La caminada anirà a càrrec del Centre d’Estudis de Subirats, que a través dels membres de la secció de Pedra Seca explicaran els coneixement i tècniques d’aquest art, amb nombrosos testimonis al municipi. El traçat, de poca complexitat, transcórrer per la futura ruta 7 de la pedra seca. Es podran veure les barraques de l’entorn del nucli d’Ordal, recentment desbrossades i restaurades, tot gaudint de la vegetació primaveral. La ruta finalitza a l’Ateneu Ordalenc on es podrà visitar l’exposició ‘Tota pedra fa paret’ tot gaudint d’una copa de cava.

Aquesta sortida és gratuïta, i s’emmarca dins del programa d’activitats paral·leles de l’exposició itinerant ‘Tota pedra fa paret’ que aquestes setmanes es pot visitar en diferents indrets del municipi.

L’art de la Pedra Seca és Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat per la UNESCO des de l’any 2018. Un reconeixement que té molta importància a Subirats pel treball que es va fent, des de fa anys, per posar en valor aquest patrimoni.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: