Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
536 finishers a la XIX 7 Cims

536 finishers a la XIX 7 Cims

La dinovena edició de la marxa no competitiva es va desenvolupar amb gran èxit. Pere Montserrat i Foix Ortiz van ser els primers en creuar la meta.

(Fotografies de Jaume Boquera – cep.cat/7-cims-2023/)

El passat diumenge tenia lloc la 19a marxa de resistència 7 Cims. Marxa no competitiva, amb recorregut de 59,2 km, per les comarques de l’Alt i Baix Penedès, Alt Camp i l’Anoia i que passa pels cims del Clapí Vell i Puig de l’Àliga, Montmell, Castellar, Montagut, Formigosa, i el pic de les Agulles.

Dels 612 inscrits, completaven el circuit 536 participants. El primer en arribar va ser Pere Montserrat López amb un temps de 5h 23 minuts; segon Iñaki Martínez de Lamo en 5h 46 minuts; i tercer Lluís Salcedo Benedicto en 5h 55 minuts.

En l’apartat femení la primera dona va ser Foix Ortiz Martí amb un temps de 6h 55 minuts; segona Laura Rius Morales en 6h 56 minuts; i tercera Foix Montaner en 7h 30 minuts.

La climatologia va ajudar als caminants; els marxadors van poder gaudir d’un dia fantàstic i de les espectaculars vistes que ofereixen tant els miradors des de dalt dels cims com al llarg de tot el recorregut, animats pels amics i familiars que els esperaven en els llocs més accessibles.

Un any més els més de 100 col·laboradors voluntaris, van estar al peu del canó per fer possible aquesta marxa inclosa al Calendari de caminades de resistència de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: