Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’Escola d’Art Arsenal participa a l’exposició Fem Art, a BCN, i al Melting Point de València

L’Escola d’Art Arsenal participa a l’exposició Fem Art, a BCN, i al Melting Point de València

Aquest dimarts s’ha inaugurat a l’Illa Diagonal de Barcelona l’exposició Fem Art.

Fem art és una mostra de treballs realitzats per l’alumnat de diferents cicles formatius de les escoles d’art i disseny de Catalunya, organitzada pel Departament d’Educació.

L’Escola Municipal d’Art Arsenal de Vilafranca hi participa amb diverses obres com: ‘Connexions’, una peça de Patricia Sadaba, exalumna de l’especialitat de joieria; ‘Forcullerot’, de l’alumnat de 2n de Grau Superior de Joieria del curs 2018-2019 (una peça inspirada en els Capgrossos de la FM de Vilafranca); i els ‘Autoretrats’, dels alumnes de 1r curs de Grau Mitjà del curs actual.
L’exposició Fem Art es pot veure a la plaça Anglesola, la plaça interior de L’Illa Diagonal, fins al 12 de maig.

D’altra banda, aquest any l’Arsenal també serà representada amb diverses peces al Melting Point de València, una biennal de joieria contemporània que té per objectius fomentar la joieria com a forma d’expressió innovadora i impulsar aquest art posicionant-lo internacionalment.

Dins del marc del Melting Point es durà a terme l’exposició ‘Between us’, on hi participen diverses escoles de joieria nacionals i internacionals. L’Arsenal hi estarà ben representada amb les peces: ‘Paràsits Kraken’, de Vanessa Alonso; ‘Territori 04’, de Jordi Masó; i ‘Som Natura i Carboni’, de Patrícia Aguiló. L’escola també tindrà representació a ‘El jardín de mi alma’, una altra exposició del Melting Point, en aquest cas, amb unes peces de la col·lecció ‘Eines per l’ànima’, de la professora Anna Rafecas.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: