Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Múnia s’emporta el derbi davant un Riudebitlles virtualment classificat per la Copa

A data d’avui Riudebitlles, Espirall, La Granada, Can Cartró (Tercera Catalana) i Monjos, Sant Cugat, Gelida i Hortonenc (Quarta Catalana) serien els equips participants.

A set jornades pel final La Múnia ha fet una passa de gegant per signar la permanència a la Tercera Catalana. L’equip s’imposava aquest dissabte al Riudebitlles per un clar 3-1.

Als 15 minuts els locals ja aconseguien avançar-se. Penal i gol d’Adri Galindo, que no fallava des dels 11 metres.

El marcador no es tornaria a moure fins al segon temps. Al 47 arribava l’empat del Riudebitlles. Era una acció amb poca fortuna pels muniencs, amb gol en pròpia porteria de Joan Font.

Només tres minuts després arribava el segon gol d’Adri Galindo, que anotava el 2-1. I a 10 pel final els locals ampliaven el marge amb el 3-1 definitiu, obra d’Alex Gil.

Amb aquest triomf La Múnia tanca la jornada en 11è lloc, amb 33 punts i respiren tranquils de cara a les últimes 5 jornades.

L’equip té lluny les opcions de disputar la propera edició de la Copa Ràdio Vilafranca, tot i que matemàticament encara és possible: amb 21 punts per disputar, els muniencs es troben a 7 del Can Cartró, últim equip que la disputaria.

Per la seva banda el Riudebitlles té pràcticament segura la seva presència a la Copa. L’equip, lluny de la lluita per l’ascens, és sisè amb 52 punts.

I anoteu a les vostres agendes, perquè ja està tot a punt per una nova edició de la Copa Ràdio Vilafranca. La presentació i el sorteig tindrà lloc el proper 12 de juny a les 20h al Castell de Sant Martí Sarroca. El format d’enguany compta amb la participació de quatre equips de Tercera: Riudebitlles, Espirall, La Granada i Can Cartró; i quatre de Quarta: Monjos, Sant Cugat, Gelida i Hortonenc.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: