Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Jordi Vivas, bronze al Campionat d’Espanya

Jordi Vivas, bronze al Campionat d’Espanya

Vivas es penjava el bronze en els 200m braça junior, en un gran cap de setmana del Club Natació Vilafranca als Campionats d’Espanya, celebrats a Mallorca el passat cap de setmana.

Palma de Mallorca ha acollit a les piscines municipals de Son Hugo, sota l’organització de la RFEN i la Federació Balear de Natació el Campionat d’Espanya Absolut i Júnior, selectiu per les grans proves internacionals, entre elles el Campionat del Món de Fukuoka 2023 d’aquest estiu i dels Campionats d’Europa i del Món en categoria Júnior.

L’esdeveniment ha comptat amb les principals figures de la natació espanyola. Enguany ha hagut rècord de participació, amb 889 nedadors, provinents de 209 clubs espanyols i internacionals.

Per part del Club Natació Vilafranca participaven 4 nedadors: en Jordi Vivas (50, 100 i 200 braça), Berta Balaguer (50, 100 i 200 lliures), Bernat Carmona (50 esquena) i Toni Ponce, en la prova de demostració de la natació adaptada. Tots ells van van demostrar estar en un gran estat de forma assolint les seves millors maques personals en totes les proves.

Destaca el bronze de Jordi Vivas en la prova de 200 braça de categoria Júnior, amb un extraordinari crono de 2’20”66, nou rècord absolut del club i no gaire lluny de la mínima pel Campionat d’Europa Júnior. Vivas també accedia la final dels 100 braça, on fou setè en la categoria júnior.

Berta Balaguer assolí marques personals en 100 lliures (1’00”45), apropant-se molt a baixar la barrera del minut, i 27”81 els 50 lliures. Bernat Carmona nedà els 50 esquena baixant gairebé mig segon el seu registre i fent una molt bona marca de 29”01.

També destaca en Pol Ferret, vilafranquí i format pel Club Natació Vilafranca, que aquesta temporada fitxava pel Club Natació Sant Andreu. Ferret es proclamava campió d’Espanya de 200 estils en la categoria d’absolut-jove, realitzant una extraordinària marca de 2’04”39. Amb aquest crono accedia a la final absoluta, al costat dels 8 millors nedadors estatals. Carles Coll assolia la mínima pel Campionat del Món.

En la demostració de natació adaptada Toni Ponce participava en les 4 proves de 50. El vilafranquí es penjava l’or en els 50 braça i el bronze en 50 papallona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: