Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Els Falcons de Vilafranca celebren aquest dissabte els 25 anys del seu monument

Els Falcons de Vilafranca celebren aquest dissabte els 25 anys del seu monument

Durant la jornada hi haurà una fira de cervesa, jocs infantils, actuació falconera i concerts

Els Falcons de Vilafranca han preparat una jornada ben especial pel dissabte 22 d’abril per commemorar els 25 anys del seu monument, situat a la plaça del Penedès. El dia començarà a les 11 del matí amb la inauguració d’una fira de cervesa, que estarà oberta fins les deu de la nit. A la plaça també hi haurà jocs infantils.

A les 12 de migdia la festa s’amenitzarà amb música de dj totiako i, ja a la tarda, a dos quarts de sis, es farà un acte de reconeixement als promotors del monument i una actuació a càrrec dels Falcons de Vilafranca, dels de Barcelona i dels de Vilanova.

Seguidament, a dos quarts de vuit, se celebrarà un concert amb Aina i Joan i, a les nou, sopar de germanor. Després es continuarà amb més música amb el grup Tiramisuuu’s i dj totiako i el final de festa se celebrarà a la discoteca La Nit.

Fotografia: Cristian Muñoz

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: