Dijous, 25 d'abril de 2024

El Patí supera el Noia per 3-1 en un vibrant xoc a la Poliesportiva i segueix viu a l’OKLliga

Feia 22 anys que el Vilafranca no guanyava el Noia a la Poliesportiva en partit d’OKLliga.

Amb dues jornades per davant, el Patí Vilafranca segueix esquivant el descens matemàtic i ja acumula 4 jornades seguides sense perdre. Dissabte els de Toni Aranda aconseguien el tercer triomf consecutiu en superar el Noia per 3-1 en el derbi de la màxima categoria. 22 anys feia que el Patí no guanyava el conjunt cavista a l’OKLliga.

Pels vilafranquins actuació estel·lar de Xus Fernández, davant un Noia que veu com les opcions de tercera plaça se li allunyen. Amb 6 punts per disputar, aquest objectiu ja es troba a 5.

Eloi Mitjans avançava els sadurninencs als 13 minuts, gol que en pràcticament un minut quedava igualat per Pablo del Rio, autor de l’1-1, resultat al descans.

Al segon temps, el Noia apretava, buscant amb insistència però sense encert el segon gol.

Tampoc hi havia encert a bola aturada per cap dels dos equips, fins el minut 46, quan Arnau Ribas aprofitava el refús de la seva pròpia directa per fer el 2-1.

Finalment, amb el Noia sense porter, el Vilafranca sentenciava amb el tercer, de Roger Martí, que encertava a la desesperada amb un llençament des de pròpia pista. Gol que va fer embogir els vilafranquins, que segueixen cuers, però allarguen les opcions matemàtiques de permanència a l’OKLliga. Ara mateix, a 4 punts del playout.

Per la seva banda, el Noia veu com el Calafell, tercer, amb 51 punts, obre ja un marge de cinc, i el Reus, quart, amb 49, compta amb un coixí de 3.

Ara, 7 dies de descans pels equips de l’OKLliga, coincidint amb la Setmana Santa.