Dijous, 18 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Patí, a buscar la gesta de Riazor

Els vilafranquins visiten el Liceo, aquest dissabte a les 17h, en la penúltima jornada de l’OKLliga. Objectiu: arribar amb vida al partit contra el Barça.

Amb la única baixa de Manu Necchi, el Patí Vilafranca visita aquest dissabte a les 17h el Palau dels Esports de Riazor. Desplaçament més llarg de la temporada per enfrontar-se al vigent campió de l’OKLliga.

Duel en el qual els vilafranquins intentaran la proesa, per tal d’arribar a la darrera jornada amb opcions de permanència. Després de completar la millor ratxa de resultats del curs, sumant 10 dels últims 12 punts, l’equip arriba sense res a perdre, i amb un somni en ment.

Esforç i treball que s’ha vist recompensat, per exemple, amb el premi a millor entrenador del mes a l’OKLliga, per a Toni Aranda.

Un dels aspectes que també ha estat clau en les darreres setmanes: l’escalf i el suport del públic. La Poliesportiva ha comptat amb les millors entrades del curs en els partits contra Arenys i Noia. Igual que va succeir en els partits a Girona i Sant Cugat, es preveu que un nodrit grup d’afeccionats blaus es desplacin a La Corunya.

Tota ajuda serà útil per un dels partits més importants de la temporada. El Patí haurà d’apel·lar a l’heroica per guanyar a Riazor 15 anys després. També caldrà tenir un ull posat en el partit entre Arenys i Girona, un triomf de l’Arenys, suposaria el descens matemàtic dels penedesencs.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: