Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Xènia Benach posarà l’accent penedesenc a l’Europeu indoor d’atletisme a partir de dijous

L’atleta vilafranquina pren part al Campionat d’Europa indoor, pocs dies després de proclamar-se campiona d’Espanya en els 60m tanques. L’objectiu serà creuar la meta per sota dels 8 segons.

L’Atakoy Arena d’Istambul acull des de dijous i fins diumenge els campionats d’Europa d’atletisme en pista coberta. Un campionat que comptarà amb la presència de la penedesenca Xènia Benach, en la disciplina de 60m tanques.

7 dies després de proclamar-se campiona d’Espanya en aquesta modalitat, en un cap de setmana en què aconseguia una marca estratosfèrica de 8.01, ara l’atleta prendrà part en el seu segon campionat europeu indoor. Aquest registre li suposava batre el seu propi rècord de Catalunya i establir la cinquena millor marca de tots els temps.

Un dels objectius de la vilafranquina no és altre que baixar de la barrera dels 8 segons en la prova dels 60m tanques. Qui sap si podria aconseguir-ho al llarg d’aquest cap de setmana?

Amb només 22 anys, l’atleta continua amb una gran progressió que també l’ha portat a coronar-se en els campionats estatals a l’aire lliure de 100m tanques l’estiu passat, o a participar en campionats europeus i del món.

A l’Europeu d’aquest cap de setmana Benach saltarà a la pista dissabte a les 10:35h, en la primera ronda dels 60m tanques. Les semifinals estan previstes per diumenge a les 10:55h, i la final per diumenge a les 20:55h.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: