Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca en comú posa el focus en un feminisme popular que tingui en compte totes les dones

En l’acte s’ha reivindicat la necessitat d’una Vilafranca liderada per dones

Vilafranca En Comú ha dut a terme un acte sobre feminisme en el qual ha participat la cap de llista Montse Romagosa, acompanyada de la número 2, Elvira Mestres, i la tres, Montse Rodríguez. A més a més també hi havia Laura Pérez regidora de Drets Socials, Justícia global, Feminismes i LGTBI+ de l’Ajuntament de Barcelona, que ha exposat -a grans trets- les mesures que estan implementant per tal que Barcelona sigui una ciutat amb perspectiva de gènere i ha reivindicat el municipalisme per tirar endavant el feminisme.

En l’acte s’ha reivindicat la necessitat d’una Vilafranca liderada per dones i també es va parlar de cultura, amb la segona biblioteca com a eix central, i d’educació, amb mesures contra la segregació ecolar com ara els patis oberts fora d’horari lectiu, entre d’altres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: