Dilluns, 29 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
VeC tanca el seu programa ‘Fem que Vilafranca es mogui’ després d’un procés participatiu

VeC tanca el seu programa ‘Fem que Vilafranca es mogui’ després d’un procés participatiu

L’Assemblea programàtica de Vilafranca en Comú va treballar el passat cap de setmana en la concreció de les propostes per a les properes eleccions municipals a Vilafranca.

A partir de l’experiència municipalista de la candidatura durant els darrers anys i de les aportacions que ha anat fent la ciutadania, es van anar debaten i consensuant les línies generals i les propostes concretes amb les que es presentarà a les eleccions el maig d’aquest any.
Concretament, Vilafranca en Comú va establir els eixos al voltant del que girarà el seu programa electoral amb habitatge assequible i de lloguer, participació ciutadana, perspectiva de gènere, reforçament dels barris, transició energètica, mobilitat sostenible, desenvolupament local i ocupació, benestar animal, equitat a l’escola i en el lleure, i ciutat passejable, saludable i curadora per a tothom.
L’assemblea va comptar amb una àmplia participació de les persones inscrites a Vilafranca En Comú i també es van recollir aportacions de la ciutadania. El grup presentarà aviat el seu programa electoral.

VeC

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: