Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un Vilafranca a contrarellotge rep el Sants en tota una final per la permanència

El FC Vilafranca rep el Sants, sense marge d’error, en un duel directe per la permanència. L’equip ve de caure en la visita a la Rapitenca, per 2-1.

Bon ambient, i molt treball durant el penúltim entrenament de la setmana del FC Vilafranca, en la prèvia del partit de diumenge a les 12:30h, al Municipal contra el Sants. Per segona setmana seguida, duel contra un rival directe. Menys de set dies enrere, l’equip perdia una gran oportunitat d’acostar-se a la permanència en caure per 2-1 contra la Rapitenca, fins aleshores cuer de la categoria.

El degà 13è, amb 23 punts, rep la visita del Sants, immediat perseguidor, 14è, amb només un punt menys. Els barcelonins, en posicions de descens directe, intenten fugir un any més del descens. Els penedesencs, en situació pràcticament idèntica, buscaran repetir la fòrmula de fa 15 dies contra el Peralada, en el debut del nou tècnic a la banqueta, i tancar la setmana amb un nou triomf. Partit amb aroma a final.

Després de 8 entrenaments amb l’equip, el tècnic es mostra satisfet amb la millora de l’equip, especialment en l’aspecte psicològic.

D’altra banda, l’staff tècnic intenta incidir molt en el treball amb pilota i implementar nous automatismes, tot i que el temps, evidentment, corre en contra.

El FC Vilafranca – UE Sants es podrà seguir en directe per Ràdio Vilafranca i Penedès TV, diumenge a partir de les 12:30h.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: