Dijous, 22 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un centenar llarg de participants prenen part al 34è Cros de l’Escola Pau Boada

Diumenge, l’escola acollia una nova edició del cros, que enguany es celebrava per 34a vegada.

Aquest passat diumenge tenia lloc una nova edició del tradicional Cros de l’Escola Pau Boada. Una jornada molt agradable i festiva, d’un esdeveniment ja clàssic al calendari de curses escolars, i que involucra als joves del centre, així com també ex-alumnes i els veïns del barri de l’Espirall.

La feina conjunta entre la direcció del centre, el Consell Esportiu i l’AMPA, fonamentals. Un cros amb història i amb molta implicació social. Evidentment la cursa no seria possible sense els corredors. Un exemple és el Noureddine Hssini, ex-alumne de l’escola, ara a l’institut Eugeni d’Ors.

Al llarg de la jornada van tenir lloc 16 curses en les categories infantil, aleví, benjamí, prebenjamí, promoció, mainada, cigronets i la cursa de mares i pares.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: