Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Troben un cadàver amb signes de violència en un domicili de Sant Sadurní

Troben un cadàver amb signes de violència en un domicili de Sant Sadurní

Els Mossos encara estan investigant el cas que ha tingut lloc al carrer Rosa Sensat

A hores d’ara, la policia científica està treballant en un pis del carrer Rosa Sensat de Sant Sadurní on els Mossos han trobat aquest matí el cos sense vida d’un home d’uns 41 anys que hi vivia dins. Segons han explicat fonts veïnals a Penedès TV i Ràdio Vilafranca, en aquest domicili hi vivia una parella des de fa un parell d’anys. Un dels dos homes ha estat trobat mort amb signes de violència, mentre que l’altre està desaparegut. La víctima treballava a la farmàcia del mateix carrer i després d’uns dies d’absentar-se del seu lloc de treball i no respondre a les trucades, els companys de feina van alertar als Mossos. Un cop obtinguda l’ordre judicial, els agents han entrat al pis aquest matí i han trobat la persona morta. Segons han confirmat els Mossos d’Esquadra, el cas encara s’està investigant i no es poden donar més detalls.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: