Divendres, 2 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Torrelles presenta les principals obres i projectes municipals del mandat en un acte festiu

Els més de dos milions d’euros en subvencions rebuts han permès afrontar moltes de les actuacions tot i la difícil situació econòmica de l’Ajuntament.

L’Ajuntament de Torrelles de Foix ha dut a terme, aquest diumenge, un acte festiu al Casal Torrellenc per inaugurar i presentar les principals obres i l’acció de govern de l’actual mandat. L’alcalde Sergi Vallès va repassar alguns dels projectes més destacats, com la rehabilitació de l’edifici del Casal d’Avis, la reforma de la Capella del Roser per habilitar el futur Arxiu municipal; la reurbanització del carrer Raval o la millora de la instal·lació esportiva. També es va referir als esforços per millorar parcs i espais de les urbanitzacions, com el local social de Plana de les Torrelles, així com per donar un pas endavant en serveis bàsics, amb importants inversions a la xarxa de subministrament d’aigua, els camins i vies municipals, l’aposta per la il·luminació LED o de les energies renovables per a l’autoconsum.
Vallès va recordar el treball de gestió realitzada durant aquest mandat per l’Ajuntament per tal d’aconseguir més de dos milions d’euros en subvencions que han permès afrontar moltes d’aquestes actuacions tot i la difícil situació econòmica de l’Ajuntament.

L’alcalde va tancar la seva intervenció fent menció al proper objectiu que es marca el seu equip, com és la construcció d’un nou consultori mèdic, per garantir i millorar la qualitat de l’atenció sanitària dels veïns i veïnes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: