Dijous, 20 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Romero proposa implantar agents nocturns per tal d’assegurar la tranquil·litat ciutadana

Romero proposa implantar agents nocturns per tal d’assegurar la tranquil·litat ciutadana

El candidat a l’alcaldia detallarà la proposta durant la 3a Ruta de la Força de Vilafranca que tindrà lloc aquest dijous a les cinc de la tarda i sortirà del c/Comerç.

El Candidat a l’alcaldia de l’Ajuntament de Vilafranca, Francisco Romero, aprofitarà la cita amb la ciutadania d’aquest dijous, a la 3a Ruta de la Força, per explicar 3 novetats que ja han estat demanades de cara al programa electoral per entitats i diferents ciutadans i ciutadanes.
Romero donarà a conèixer la nova aposta pels agents nocturns.
Es tracta de destinar agents que es desplaçaran a peu i que estaran en coordinació directa amb la resta dels serveis de la policia local, d’altres cossos i serveis d’emergència. Notificaran totes les incidències que es puguin veure a l’espai públic i treballaran en horari laboral des de les 23.30h a les 6.30h. El proper dijous la ruta surt del carrer del Comerç número 29 i des d’allí es faran 3 parades més, a la plaça de l’Estació, a la Rambla de Nostra Senyora, i a la plaça Penedès. En el decurs de la ruta, Romero també explicarà dues propostes més, la d’afegir al programa de rehabilitació integral la plaça de l’Estació i la plaça Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: