Diumenge, 4 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Neix l’espai per a la recuperació i reutilització de productes ‘Com nou’

La nova instal·lació, ubicada al polígon industrial Clot de Moja, centralitzarà la recuperació i reparació de materials aptes per un ús de segona mà i alhora facilitarà a la ciutadania l’accés.

Aquest dijous s’ha presentat el que serà el nou espai de gestió i reutilització de productes “Com Nou”, el centre que permetrà tractar i recuperar materials en bon estat que es recullen a les deixalleries fixes i mòbils que gestiona la Mancomunitat Penedès-Garraf. L’objectiu és donar-los una segona vida i evitar que esdevinguin un residu amb un clar missatge: un objecte reutilitzat, reparat o de segona mà equival a un residu no generat. Ho explica el vicepresident de l’àrea de Residus de l’ens, Jordi Bosch.

La iniciativa, que es posarà en funcionament passat l’estiu, forma part del nou contracte de gestió de les deixalleries de la Mancomunitat adjudicat a l’empresa FCC MEDIO AMBIENTE SAU, i compta amb la participació de dues entitats del tercer sector, Formació i Treball, que lidera el projecte, i Entrem, que participarà en tasques logístiques de trasllat dels residus.
La nova instal·lació, ubicada al carrer Merlot del polígon industrial Clot de Moja a Òlerdola centralitzarà la recuperació i reparació de materials aptes per un ús de segona mà i alhora facilitarà a la ciutadania l’accés a aquests productes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: