Dimarts, 28 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
‘Negrers: La Catalunya esclavista’ i xerrada de l’activista Dai Sombra Aisha

‘Negrers: La Catalunya esclavista’ i xerrada de l’activista Dai Sombra Aisha

Unitat Contra el Feixisme i el Racisme i Amnistia Internacional organitzen aquest dissabte el passi del documental ‘Negrers: La Catalunya esclavista’ i una xerrada.

L’acte tindrà lloc aquest dissabte 25 de març en el marc del dia mundial per l’eliminació de la discriminació racial, que es commemora el 21. Unitat Contra el Feixisme i el Racisme i Amnistia Internacional organitzen el passi del documental ‘Negrers: La Catalunya esclavista’, del Sense Ficció de TV3. Tot seguit, l’activista antiracista i escriptora afrobrasilera Dai Sombra Aisha contextualitzarà en una xerrada els aspectes tractats al documental amb la situació actual de les persones afrodescendents a Catalunya. Finalment, hi haurà un espai de debat i preguntes obert a tots els participants.

L’acte començarà amb la projecció a les 18h a la Sala Zazie de Cineclub Vilafranca i tot seguit es realitzarà la xerrada al mateix lloc. L’entrada és lliure i gratuïta però es poden fer aportacions voluntàries amb el sistema de taquilla inversa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: