Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Mònica Ramoneda presenta ‘Internament’, sobre el complex laberint de la malaltia mental

Mònica Ramoneda presenta ‘Internament’, sobre el complex laberint de la malaltia mental

La presentació de la novel·la tindrà lloc el dimecres 22 de març a les 19.30h a la sala d’actes de l’Escorxador.

Organitzat per Angle Editorial i La Cultural llibreria, l’acte consistirà en una conversa entre l’autora vilafranquina i la periodista Gemma Urgell.

A ‘Internament’, Mònica Ramoneda explora el complex laberint de la malaltia mental a partir d’una situació viscuda en primera persona però que l’autora va desenvolupar com a ficció literària durant el període de confinament.

La protagonista de la novel·la és la Maia, una periodista de quaranta anys, casada i amb tres fills, que des de l’adolescència ha anat patint diverses crisis que s’han fet visibles en forma d’autolesions, atacs d’angoixa o trastorns alimentaris que la protagonista ha fet tot el possible per fingir. L’autoengany forma part de la seva vida i, precisament, aquesta incapacitat per assumir la seva realitat i demanar ajuda portarà la protagonista de la novel·la al col·lapse i a l’internament en un centre psiquiàtric.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: