Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La permanència, repte insòlit per icones del ‘degà’ com Eric Via, protagonista a l’Esports 21

El capità del Vilafranca relata les dificultats que s’ha trobat l’equip aquesta temporada. A 5 jornades pel final, el Vilafranca es juga la permanència a Tercera.

Amb cinc jornades per davant el FC Vilafranca encara el tram final de la lliga amb l’objectiu clar de signar la permanència a la categoria. Un club acostumat a disputar promocions, finals de Copa Catalunya i prendre part en Copa Federació, que ara lluita per no baixar a la Superlliga Catalana, nova sisena categoria del futbol a partir de l’any vinent.

A hores d’ara, l’escenari és fosc pel degà. A més dels 3 descensos directes, 2 equips més dirien adéu a la Tercera Federació. Olot, Prat i Cerdanyola baixarien de Segona a Tercera. A l’haver de compensar descensos, per fer un grup de 16 equips a la categoria de bronze, el Vilafranca sortiria perjudicat. L’objectiu a hores d’ara és pujar, com a mínim, a la 11a posició, que ara mateix ocupa la Grama i que es troba a 7 punts, amb només 15 per disputar. Una nova final serà aquest diumenge a les 12:30h contra el Sants.

Eric Via és un dels homes que ha viscut les dues cares del futbol al Vilafranca. El capità comenta que està sent un dels anys més durs de la seva trajectòria. Sense dubte, tot un repte, després d’anys acostumats a lluitar per fites ben diferents.

Aquest proper cap de setmana l’equip buscarà tornar al camí de la victòria, per tal d’apurar les últimes opcions de signar la permanència.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: