Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La CUP de Vilafranca ha presentat la llista completa i els eixos principals del seu programa

La presentació s’ha fet en un acte públic celebrat aquest dissabte al migdia a la plaça de la Verema, amb presència dels membres de la llista i de la diputada Laia Estrada, entre d’altres.

L’acte començava amb l’exregidor Llorenç Casanova fent memòria dels més de vint anys d’història de la CUP a Vilafranca. En el seu parlament la candidata a l’alcaldia, Marta Soler, va explicar que es presenten amb l’objectiu de canviar la cara a Vilafranca. Entre els quatre eixos principals del seu programa hi ha la participació ciutadana.

Altres eixos passen per la municipalització de serveis, les polítiques d’habitatge públic i la lliuta feminista. Soler també va presentar a la CUP com a valedors del dic de contenció de polítiques neoliberals i va avançar que no pactaran amb Junts ni el PSC, ni faran el joc d’intentar-ho tal com van fer alguns partits fa quatre anys.

També va intervenir la diputada Laia Estrada que va recordar que no es pot destriar entre la lluita per l’alliberament nacional i les lluites socials i va assenyalar la importància de disposar de força als ajuntaments per fer arribar la veu al Parlament.

A la Marta Soler l’acompanyen en els primers llocs de la llista, Txus Magallón, Muntsa González, Maria Ramon, Noel Viñas, Arnau Cobo o Vanesa Rafecas.
La llista la completen Júlia Pujol, Jose Antonio Barberà, Maria Ferrerons, Marc Martin, Laura Ledesma, Marcel Martinez, Francesc Oliva, Íngrid Vilanova, Roger Eras, Núria Carbó, Marta Raventós, Miquel Cartró, Blanca Ferré i Otger Amatller.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: