Diumenge, 26 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Josep González es el candidat del PP de Vilafranca a les eleccions municipals

L’objectiu del PP és recuperar, com a mínim, la representació a l’Ajuntament de Vilafranca posant el focus d’atenció en la seguretat del municipi

El PP de Vilafranca ha presentat aquesta tarda el seu candidat per les municipals del proper 28 de maig. Es tracta de Josep González. González és penedesenc, té 58 anys, està prejubilat i ara mateix el que fa és “dedicar-se a política a Vilafranca per millorar les condicions de vida dels vilafranquins i vilafranquines”.

La seva filosofia, segons ha manifestat ell mateix en roda de premsa, és ajudar a tothom tinguin la ideologia que tinguin. L’objectiu del PP és recuperar, com a mínim, la representació a l’Ajuntament de Vilafranca. Un dels focus del partit serà la seguretat, a més del comerç, dos àmbits en els quals troben certes mancances.

Des del PP, el seu president a l’Alt Penedès i alcalde de Pontons, Josep Tutusaus, ha explicat que el que va ser candidat el 2019 i que és l’actual president del partit a Vilafranca, Miquel Tarrada, ha declinat presentar-se com a candidat per motius personals però que confien plenament en Josep González “per recuperar, com a mínim, el regidor que vam perdre el 2019”. Segons Tutusaus la seva missió és “posar l’ajuntament al servei de la gent”.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: