Dijous, 25 d'abril de 2024

Jordi Bargalló reapareix amb un doblet per donar la victòria al Noia contra el Caldes

El Noia segueix amb opcions de ser tercer. Al duel entre Arenys i Lleida, l’empat a 3 manté al Vilafranca a l’OKLliga, de moment, fins dissabte.

El conjunt de Pere Varias superava el Caldes per 3-1 a l’Ateneu, en el partit de la 23a jornada de l’OKLliga, que s’acabava de completar aquest dimecres amb els partits dels equips que dissabte passat jugaven Europe Cup.

Triomf treballat del Noia, que tornava a comptar amb Jordi Bargalló, baixa en els dos últims partits per molèsties al genoll. Bargalló reapareixia amb un golàs que servia per avançar els sadurninencs a 12 pel descans.

Al segon temps el Caldes aconseguia igualar el marcador en una jugada amb desafortunada per Xavi Costa, a 15 minuts pel final.

Només un minut després, amb la desena falta visitant, Martí Gabarró tornava a avançar els roig i negres transformant la directa.

El partit es va mantenir obert fins els últims trenta segons, quan Jordi Bargalló completava el seu doblet anotant el 3-1 definitiu.

El Noia arribarà el derbi en cinquè lloc amb 46 punts, empatat amb el Reus, quart, i a dos punts del Calafell, tercer.

Per la seva banda el Vilafranca continua sent d’OKLliga. Un gol de Nuno Paiva a tres segons pel final, suposava l’empat a 3 entre Arenys i Lleida. Una victòria de l’Arenys hagués confirmat el descens directe dels vilafranquins.

En l’altre partit de dimecres el Voltregà feia una passa de gegant per la permanència, superant el Girona per 1-2. Els de Sant Hipòlit obren un marge de 5 punts respecte les posicions de promoció de permanència.