Dijous, 18 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Francisco Romero proposa un model d’alcaldia de proximitat per acostar-se més als barris

A més, Romero proposa descentralitzar l’alcaldia, desplaçant l’equip tècnic als barris, programant una setmana sencera a cada barri per tenir un contacte més directe

El cap de llista del PSC a les properes eleccions municipals, Francisco Romero, ha presentat aquesta setmana una proposta d’alcaldia de proximitat per tal d’acostar-se més als barris i a les entitats. Romero apunta que després de molts anys treballant amb el veïnat ha vist que el que s’ha de fer és ser el més proper possible.

Francisco Romero també ha explicat que proposa des de l’Alcaldia coordinar directament diferents qüestions que facilitin aquesta proximitat, com ara activar un accés directe a l’alcaldia a través dels diferents canals que actualment ofereix la tecnologia o coordinar des de la mateixa alcaldia altres serveis com ara la policia de barri. A més, Romero proposa descentralitzar l’alcaldia, desplaçant l’equip tècnic als barris, programant una setmana sencera a cada barri per tenir un contacte més directe.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: