Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Esquerra Republicana es veu com l’únic partit que pot renovar Vilafranca

Esquerra Republicana es veu com l’únic partit que pot renovar Vilafranca

Els republicans consideren que els candidats de Junts i PSC, que porten més de 20 anys a l’Ajuntament, no són la resposta als reptes que té la ciutat

ERC confirmava que l’equip de govern ‘Han tingut temps de sobres per fer el que diuen que faran per Vilafranca’ posant el focus en la poca credibilitat que Junts i PSC tenen a l’hora de presentar noves propostes per Vilafranca.

Alguns dels anuncis, molts en períodes electorals, que els diferents candidats de Junts i PSC han anat fent al llarg dels darrers més de 20 anys i que no s’han complert, com que Vilafranca tingui una estació de trens regionals, posar en marxa l’aparcament soterrat al carrer Papiol, la reforma de Cal Berger, un hub d’innovació al carrer Comerç o l’ampliació de la residència del Sociosanitari del Ricard Fortuny, entre d’altres.

Pere Sàbat també afirmava que cal un lideratge més clar a nivell Penedès per part de Vilafranca. També en seguretat on és primordial deixar enrere actituds populistes i demagògiques i entomar el repte entenent que els barris seran dignes quan els carrers siguin segurs, s’hagi millorat l’habitatge i l’urbanisme no fomenti els punts foscos; o en l’àmbit del comerç, qüestió en la qual consideren que l’actual govern ha intervingut molt poc per millorar-ne la situació.

Sàbat també ha recordat tot el que ERC ha dut a terme des de l’oposició de forma constructiva i posant l’interès de Vilafranca al centre.

Davant de tot plegat, la candidatura de Pere Sàbat es postula per ser l’única per obrir una nova etapa a Vilafranca i millorar la vida de tots els vilafranquins i vilafranquines.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: