Diumenge, 14 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC vol crear un espai d’innovació digital i tecnològica a Cal Berger

També volen promoure i dinamitzar de forma conjunta els tres vivers d’empreses propers: el del Centre Àgora, el futur Viver de Cellers, i el que proposen de nova creació, a Cal Berger.

“El Vilalab serà un laboratori per a la innovació social i digital i l’ubicarem a Cal Berger”, ha
explicat Pere Sàbat aquest dimecres en roda de premsa. Aquest espai serà un centre de formació, de recerca i també una incubadora d’iniciatives empresarials i socials en el camp de la digitalització, l’audiovisual i la tecnologia, ha seguit explicant el republicà.

Aquest espai tindria tres línies estratègiques de treball: per una banda, s’oferiran cicles formatius i oferta formativa del Servei d’Ocupació de Catalunya en àmbits de digitalització i del món audiovisual; comptarà amb un espai de cotreball per emprenedors i empreses vinculades a la tecnología, i, alhora, s’oferià formació per disminuir la bretxa digital amb cursos, jornades, etc per a totes les edats i nivells.

També en l’àmbit de l’emprenedoria, es promouran i dinamitzaran de forma conjunta els tres vivers d’empreses propers: el del Centre Àgora, el futur Viver de Cellers, i el que proposen de nova creació, a Cal Berger. “Al mateix temps posarem en marxa un mapa de vivers d’empreses i d’espais de cotreball públics i privats per tal de donar a conèixer l’actual oferta i potencia emprenedora de la ciutat i també per promoure la col·laboració i cooperació entre emprenedors”, ha explicat Sàbat.

Des de la candidatura de Pere Sàbat també han afirmat que aposten pel comerç com una eina clau per a la
cohesió social i la dinamització econòmica del municipi i ubicarien la regidoria de comerç al centre de Vilafranca, al costat dels comerciants, i no al Centre Àgora.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: