Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Els Xicots comencen els assajos generals amb bones sensacions

Els Xicots comencen els assajos generals amb bones sensacions

Amb aquest assaig els Xicots engeguen la temporada 2023, en que esperen un cop s’ha pogut tornar a la normalitat i presencialitat, poder recuperar també el nivell casteller pre-pandèmia.

Aquest passat divendres els Xicots van fer el primer assaig general de la temporada. Va ser un assaig que va deixar molt bones sensacions, i en el que en menys de dues hores es van fer un total de 16 proves. Hi van destacar un 3d7 sencer fins acotxador, un 3d7 net fins a dosos, el 7d6 net fins acotxador, el 4de6 amb l’agulla net, i d’altres proves molt positives.

Aquest primer assaig, amb l’assistència de prop d’un centenar de castelleres i castellers, va finalitzar amb un reconeixement al cap de colla de les temporades 2020-2022, Gerard Ametllé, amb el descobriment de la fotografia homenatge a la feina realitzada per la colla.

En la vessant social els Xicots van participar dissabte a les IV Jornades formatives D-Format, organitzades pels esplais de la vila, MIV, Cau i GEP, on van organitzar un taller de castells que es va dur a terme a l’espai jove la Nau, i que va tenir una molt bona rebuda per part de les joves d’entre 12 i 16 anys d’aquestes entitats.

El proper diumenge dia 26 de març, organitzen la tradicional escarxofada vermella, per la que encara es poden adquirir tiquets en horari d’assaig.

Aquesta setmana segueixen els assajos generals els dimecres a les 9 de la nit i els divendres a partir de les 10 de la nit a Cal Noi Noi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: