Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Xamba venç el Vila-seca i segueix amb l’objectiu de l’ascens a Primera entre cella i cella

A 7 jornades pel final, el Xamba ostenta en solitari la segona posició del Grup 1 de Segona Catalana. L’ascens a Primera, més a prop, després de la victòria per 80-50 davant el Vila-seca.

Espectacle ofensiu del Xamba en el triomf d’aquest passat dissabte davant el Vila-seca, per 80 a 50. Les vilafranquines, consolidades en la segona posició de la taula, i amb l’ascens entre cella i cella, no podien permetre’s cap errada en el duel contra un equip de la zona baixa.

Tot i la distància a la classificació, partit igualat en els dos primers quarts. El Xamba agafava la davantera i controlava el partit al descans amb un marge de 8 punts, amb 34 a 26 a favor.

Al segon temps l’equip taronja va posar la directa, superant la barrera psicològica dels 10 punts, i obrint un marge insalvable pel rival. L’últim quart començava amb el 61 a 37, després d’un tercer parcial de 27 – 11.

El partit es tancaria amb l’avantatge màxim del partit: 30 punts, i amb la victòria per 80 a 50.

El Xamba sumava la 13a victòria de la temporada en 15 partits, i es situa segon en solitari, amb dos partits menys disputats que el líder imbatut, el Sant Just. Les vilafranquines avantatgen en una victòria als immediats perseguidors, el Pallejà i el Castellbisbal, que han disputat un partit més.

L’objectiu és finalitzar la lliga segones, i el proper 16 d’abril, a les 19h, en el partit a casa contra el Castellbisbal, l’equip podria confirmar matemàticament l’ascens de categoria. Abans, però, dos partits contra el Llor i el Tarragona bàsquet, 7è i 8è, sense marge d’error.

A 7 jornades pel final, toca rematar la feina.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: