Divendres, 24 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Vilafranca visita el San Cristóbal en plena lluita per la permanència, després de sumar de 3

Després de la victòria al Municipal contra el Sants, el Vilafranca visita un San Cristóbal instal·lat en zona de playoff, diumenge a les 12h (en directe per Ràdio Vilafranca).

El Municipal de Can Anglada de Terrassa serà l’escenari d’un nou partit crucial pel FC Vilafranca, que diumenge a les 12 del migdia visita el conjunt del San Cristóbal.

Partit contra l’actual 5è classificat de Tercera Divisió, amb 42 punts. Un equip que l’any passat ja es va classificar pel playoff d’ascens i que enguany luita per repetir la fita. No serà fàcil, en una zona alta cada vegada més igualada, i en la qual cada mínim error, pot acabar amb les aspiracions.

Darrere de l’equip de Terrassa, fins a 3 equips que no ho posaran fàcil. Girona B i Montañesa amb 40 punts i Pobla de Mafumet amb 39.

De cara al partit de diumenge, els blanc i blaus arriben després de perdre a Riudarenes contra el Girona B, per 1-0. Derrota que frenava en sec la ratxa de l’equip, que després d’un inici d’any complicat encadenava tres partits seguits sense derrota, sumant 7 de 9 i aconseguint un triomf per 2-1 davant l’Europa.

El Vilafranca voldrà aprofitar les bones sensacions de la victòria contra el Sants per intentar sumar en un camp difícil. Després de guanyar diumenge passat, els de Lluís Milà i Ramon Maria Calderé, tenen un marge de quatre punts respecte el descens directe, i ara mateix fugirien de descensos compensats.

Tenint en compte els possibles escenaris, en què fins a 5 equips podrien perdre categoria, l’objectiu és l’onzena plaça, que ocupa la Grama amb 31 punts. A 5 es troba el Vilafranca, amb només 12 en joc. En el millor dels casos, els penedesencs podrien fins i tot saltar a la desena plaça, ja que la Grama es troba empatada a punts amb el Tona, que és el desè.

Diumenge, nova final. L’equip segueix en situació compromesa, i sense dependre de si mateix per mantenir-se a Tercera.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: