Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El taller Mirada Endins agrupa una vintena dones per caminar per la natura, fabular i compartir

Es tractava d’una activitat emmarcada en els actes de commemoració del 8-M.

La Dorte Froreich i la Marga Hernàndez han estat les encarregades, aquest diumenge, de dirigir el taller Mirada Endins emmarcat encara en la commemoració del 8M, Dia Internacional de les Dones. El punt de partida de l’activitat era l’Escorxador de Vilafranca on la naturòpata i nutricionista Dorte Froreich i la narradora de somnis Marga Hernàndez acompanyaven un grup d’una vintena de dones fins la muntanya de Sant Pau tot fent aturades pel camí.

Així, el grup de dones, van caminar per la natura amb l’objectiu d’admirar-la, de fabular i explicar històries i de compartir moments plens d’energia femenina. La Dorte explica com va sorgir aquesta iniciativa.

A banda d’observar el paisatge, escoltar els sons i olorar els aromes de la natura, també van llegir fragments de poesia, van fer estiraments, van parlar de mitologia i es van donar consells nutricionals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: