Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El PSC anuncia mesures en Gent Gran i completa els primers de la llista amb Medialdea i Arroyo

El PSC anuncia mesures en Gent Gran i completa els primers de la llista amb Medialdea i Arroyo

Miquel Medialdea liderarà l’àrea de Serveis a les Persones i Montse Arroyo la de la Gent Gran.

El candidat del PSC, Francisco Romero, ha anunciat mesures referents a l’àrea de Gent Gran. Romero ha exposat la nova necessitat que ha sorgit pel col·lectiu de la gent gran, davant el tancament de sucursals bancàries i caixer automàtics. En aquest sentit, ha anunciat que en cas de ser elegit a les properes eleccions “es col·locarà un caixer automàtic a cada casal d’avis i a alguns equipaments municipals.

Des del PSC plantegen, a més, ubicar un casal d’avis al barri de la Girada que serveixi també pel Molí d’En Rovira. Romero ha volgut donar a conèixer aquestes propostes relatives als Serveis a les Persones presentant també el que serà el relleu de Ramon Zaballa en aquesta àrea. Romero li encomana a Miquel Medialdea, que serà el número 5, l’àrea dels Serveis a les Persones. Montse Arroyo serà la número 8 de la llista i s’encarregarà de l’àrea de la gent gran.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: