Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Patí Vilafranca vol tornar a evitar el descens matemàtic contra el Sant Cugat

Partit que pot complicar la situació als locals i condemnar definitivament els vilafranquins, en el retrobament entre els germans Villares.

Amb la primera victòria de la temporada a la butxaca, el Patí Vilafranca viu les seves darreres setmanes a l’OKLliga. La setmana passada, amb el triomf contra l’Arenys, el descens matemàtic va quedar ajornat com a mínim una setmana. A quatre jornades pel final, l’equip es troba a 9 punts del playoff de permanència. El repte és pràcticament impossible.

Aquest dissabte a les 20:30h, l’equip pot tornar a jugar un paper de jutge a la zona baixa, en la visita al Sant Cugat, actual penúltim classificat, amb 13 punts. Els de Joan Carles Vadillo es troben a només dos de l’Arenys, primer equip de playout. El Sant Cugat ve de sumar dos empats consecutius contra Igualada i Caldes. Un pavelló i un equip que no posarà les coses gens fàcils.

Pel Patí, el Sant Cugat porta bons records aquest curs. En el partit de la primera volta, el passat 6 de desembre, els vilafranquins sumaven el primer punt de la temporada. També serà un duel especial per Gabri Villares, que es retrobarà amb el seu germà Tomàs. Excompanys la temporada passada.

Malauradament, la situació de l’equip no permet ser massa optimistes. Una derrota confirmaria automàticament el descens a OKLliga Plata. Ho faria a una setmana del segon derbi de la temporada contra el Noia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: