Divendres, 29 de març de 2024

El Patí Vilafranca suma l’ansiat primer triomf de la temporada

Els vilafranquins s’imposaven a la Poliesportiva davant l’Arenys (3-2) i ajornen, com a mínim una setmana, el descens matemàtic a l’OKLliga Plata.

Després de 6 mesos agònics, en un dia en què ja es podia signar el descens matemàtic a la Plata, el Patí Vilafranca sumava aquest dissabte la primera victòria de la temporada, en superar l’Arenys per 3-1. L’equip aconseguia guanyar un partit 22 jornades després, fent esclatar la Poliesportiva com si es tractés de la consecució d’un títol.

L’Arenys arribava a Vilafranca amb la necessitat de sumar, condicionats per la situació a la taula, i amb l’objectiu de la permanència entre cella i cella. En un primer temps amb poques aproximacions perilloses, aparentment abocat a l’empat a 0, el Patí aconseguia avançar-se a 3 minuts del descans gràcies al gol de Marc Palau.

A la segona l’Arenys es llençava a l’atac, trobant-se amb el pal en fins a 3 ocasions i amb un Xus Fernandez que va tornar a donar el do de pit. Al 5 de la segona, en un moment amb el Patí en inferioritat, Marc Puigvert aconseguia l’empat.

Novament es tornava a veure el Patí combatiu de la segona volta. Pocs instants després, Manu Necchi tornava a avançar els penedesencs amb una directa. Però en pocs minuts Arnau Font tornava a situar l’empat, també amb jugada de bola aturada.

La resistència i el treball dels penedesencs es van veure recompensats, i el Vilafranca aconseguia canviar el guió habitual de la temporada. A 12 pel final, directa per Marc Palau, que completava el seu doblet anotant el 3-2. Un dels gols més celebrats del curs. La primera ja és aquí.

El Patí salva així el primer match-ball i ajorna el descens matemàtic. Dissabte, a les 20:30h, partit a la pista del Sant Cugat. Penúltim contra últim.