Dijous, 23 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Noia, a aixecar el vol en el derbi contra el Calafell

L’equip tornava d’Itàlia aquest dijous amb derrota per 9 a 5, a la pista del Trissino.

Noia i Calafell es veuen les cares aquest diumenge a la tarda a l’Ateneu. Interessant derbi penedesenc de l’OKLliga entre dos equips que venen de jugar entre setmana partit de la Champions League i que tindran la vista posada en la seva situació a la classificació.

S’enfronten dos equips de la zona alta: el Noia, cinquè amb 40 punts, contra el Calafell, segon amb 45. Tots dos arriben amb el regust amarg de l’eliminació als quarts de final de la Copa del Rei el passat cap de setmana.

Pel Noia, ratxa irregular de resultats: dos empats, contra Liceo i Reus, una derrota, davant el Barça, i dues victòries contra Sant Cugat i Alcoi, aquesta darrera en l’últim partit de lliga.

Per las seva banda el Calafell acumula una ratxa de resultats pràcticament impecable, que ha permès els de Ferran López pujar fins la segona posició de la categoria. Ja són 8 partits consecutius sense derrota, amb un empat i 7 victòries consecutives. En el que portem de 2023, l’equip encara no ha perdut cap compromís de lliga.

En el precedent de lliga aquesta temporada, empat a 1 entre els dos equips a Pavelló Joan Ortoll. Un partit amb final calent que va fer saltar espurnes entre els dos tècnics. Tres mesos i mig després, veurem si les aigües s’han calmat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: