Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El FC Vilafranca surfeja el caos i s’emporta els tres punts amb un gol d’Ashot al 92

Victòria vital del Vilafranca, que obre escletxa amb el descens directe i ara mateix es mantindria a la categoria, ja que des de Segona només baixarien Prat i Olot, amb 7 partits per disputar.

Un gol d’Ashot al 92 de partit va donar els tres punts al FC Vilafranca en un partit boig al Municipal davant el Sants. Triomf important, que va desfermar la bogeria sobre la gespa. La pinya de l’equip en la celebració del 3-2 demostrava la importància del gol, que permet a l’equip seguir amb opcions de fugir de les últimes cinc posicions.

Després d’una primera meitat estèril, les ocasions no van arribar fins la segona. Especialment en l’última mitja hora. Eric Via avançava el degà al 65 de partit amb un candidat a gol de la jornada.

Nou minuts després el Sants aconseguia empatar. Jugada d’intel·ligència de Sergi Cadena per fer l’1-1.

Empat que va durar menys de 2 minuts, gràcies al gol d’Ashot, l’heroi del dia.

Quan semblava tot decidit, al 86, penal per mans dins l’àrea del Vilafranca, i gol d’Alex Ruiz, que enganyava completament Casamayor.

I encara més boig va ser el desenllaç al 92 de partit, quan Ashot es posava la capa de Superman per salvar la victòria i deixar els tres punts a casa.

El Vilafranca tanca la jornada 4 punts per sobre del descens directe, i a cinc de Grama i Tona, que marquen la zona tranquil·la en la onzena i desena posició. Ara mateix l’equip es salvaria de descensos compensats. A la Segona Federació, Lleida i Cerdanyola han sortit del descens aquesta jornada, i només baixarien a Tercera dos equips catalans: Prat i Olot.

Diumenge, a les 12h, partit al camp del San Cristóbal, cinquè en zona de playoff. Per davant, només quatre partits.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: