Dissabte, 20 d'abril de 2024

El FC Vilafranca cau contra la Pobla i es complica seriosament la permanència

És el desè partit consecutiu sense guanyar. Al conjunt de Cristian García li queden 7 jornades per intentar signar la permanència. L’equip hauria de situar-se desè per estar completament tranquil.

El FC Vilafranca segueix complicant-se les seves opcions de permanència, després de la derrota per 2-0 al camp de la Pobla de Mafumet. El filial nastiquer es va mostrar molt més encertat que els penedesencs, decantant el duel en l’últim quart d’hora de joc.

Amb 0-0, un penal de Joel Bona va propiciar el primer gol dels tarragonins, obra de Nil Garrido. A quatre minuts pel final, Hamza Bellari feia el 2-0 definitiu, segellant la derrota.

L’equip, a més, perdia per lesió a David Toro, amb molèsties als isquiotibials.

El Vilafranca tanca la jornada quart per la cua, amb 20 punts, a vuit de la desena plaça, objectiu principal si es vol fugir dels possibles descensos compensats. A hores d’ara, un mínim de tres equips catalans baixarien des de la Segona RFEF, la categoria superior, degradant fins a sis equips de Tercera cap a la Superlliga Catalana.