Diumenge, 23 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Consell Comarcal ofereix assessorament en salut emocional per a joves de l’Alt Penedès

Des de l’Oficina Jove del Consell Comarcal es posa en marxa un servei d’assessoria i acompanyament per a la millora de la salut emocional de les persones joves, amb el nom ‘D-oïdes’

Aquesta nova assessoria de l’Oficina Jove del Consell Comarcal, amb el nom ‘D-oïdes’ s’adreça a les persones d’entre 12 i 29 anys de l’Alt Penedès. Susanna Escribà, consellera comarcal de Joventut, ha explicat que segons les dades de l’OMS entre el 10 i el 20% de les persones joves tenen problemes de salut mental i el suïcidi és la primera causa de mort no natural en aquestes edats.

Per aquest motiu la Diputació ha posat en marxa el programa ‘Escolta Jove’ i ha dotat de recursos econòmics els Consells Comarcals i els Ajuntaments de més de 5.000 habitants, per contractar personal propi per portar a terme aquest projecte.

L’equip ‘D-Oïdes’ està format per dues educadores socials i una psicòloga. Aquestes professionals duran a terme intervencions psicosocials d’assessorament i acompanyament, sense caire clínic, per mitjà de sessions individualitzades, facilitant als i les joves un espai confidencial i segur on expressar-se lliurement.

Les persones joves que vulguin contactar ja amb l’assessoria de benestar emocional ‘D-Oïdes’ de l’Oficina Jove del Consell Comarcal poden fer-ho per WhatsApp (Tel. 629 847 825), per correu electrònic () o per telèfon (93 890 00 00 ext. 440).

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: