Dissabte, 27 d'abril de 2024

El Calafell s’emporta un vibrant derbi a l’Ateneu

Victòria amb remuntada inclosa del Calafell per 5-6 en un vibrant derbi penedesenc davant el Noia.

Un partit que va deixar una primera part espectacular amb 8 gols i empat a 4 al final d’un primer període que va durar més de 50 minuts. Gols de Martí Gabarró i Aleix Esteller posaven el 2-0 quan només s’havia complert un minut i mig. La reacció arribava amb el primer del Calafell, amb ràpida resposta de Jordi Bargalló.

Del 3-1 es passava al 3-3 amb gols de Sergi Miras i Jordi Ferrer. El Noia tornava a respondre amb el quart de Toni Salvadó, que quedava neutralitzat amb el 4-4 de Martí Casas.

Només començar el segon temps el Calafell aconseguia capgirar el marcador, amb el cinquè de Jordi Ferrer. I Martí Casas feia embogir la parròquia visitant amb el sisè.

Un Noia bolcat entrava en el partit amb el cinquè d’Adrià Ballart, i en els últims minuts els sadurninencs tenien l’opció de l’empat amb una directa errada per Eloi Mitjans. En l’últim minut i mig, l’equip atacava amb cinc homes, buscant a la desesperada un empat que no va arribar.

El Calafell, segon amb 48 punts i el Liceo, tercer amb 47, obren marge respecte Reus i Noia, tots dos amb 40.