Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Arxivada la denúncia contra el cap de la Policia Local de Vilafranca per un procés de selecció

L’Audiència Provincial de Barcelona ha arxivat la causa, tancant definitivament el cas.

El desembre de l’any 2021 dos policies locals de Vilafranca van denunciar al cap, l’inspector Albert Romero, com a president del tribunal seleccionador d’una plaça de caporal, per cinc presumptes delictes. Albert Romero recorda que un membre del tribunal va comunicar que s’havia equivocat en una valoració i es va procedir a la revisió de notes. El representant sindical del tribunal, un membre del cos de la policia local, ho va considerar irregular i va presentat al jutjat de Vilafranca una denúncia per 5 delictes contra el cap de la policia. Desprès de la fase d’instrucció i les declaracions davant del jutgessa i de la fiscal es va sentenciar que no hi havia cap indici delictiu. Els denunciants van presentar reclamació davant l’Audiència Provincial de Barcelona i , recentment, l’Audiència ha arxivat la causa, tancant definitivament el cas.
L’inspector Romero sempre es va mostrar convençut de la seva innocència, i està satisfet del resultat però reconeix que ha passat un mal moment perquè mai havia tingut un procediment penal contra la seva persona.
A més del suport dels seus companys a la comissaria l’inspector també agraeix a l’alcalde i al regidor de Seguretat Ciutadana que mantinguessin sempre la presumpció d’innocència.
Per la seva part el regidor, Joan Manel Montfort, es mostra satisfet del resultat final també perquè no quedi cap dubte del procés selectiu.
Albert Romero explica que estudiarà a partir d’ara si empren accions legals contra les persones que van presentar la denúncia perquè hi veu una clara intencionalitat de fer mal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: