Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

VeC vol transformar l’antic hospital de Sant Francesc en un centre per la gent gran

Vilafranca en Comú ha presentat els seus eixos programàtics en matèria de serveis socials per a la gent gran.

L’objectiu de la formació morada és fomentar l’envelliment actiu facilitant eines per a que les persones grans tinguin l’oportunitat de viure aquests anys de la seva vida de manera plena.La proposta estrella del partit és la recuperació de l’edifici de l’antic hospital de Sant Francesc.

L’immoble es convertiria en un centre de serveis sanitaris i assistencials i un nucli d’activitats per la gent gran, però obert a tota la ciutat. També proposa la creació d’unitats de convivència, un estil de pisos tutelats, que estarien als pisos superiors.A més de la transformació de Sant Francesc, des de Vilafranca en Comú també s’aposta per millorar les xarxes comunitàries de suport als barris.

Els morats assenyalen que ja existeixen aquestes xarxes que duen a terme tota mena de tasques, però consideren que haurien s’estar més descentralitzades.Per VeC, l’envelliment actiu de les persones grans és cada vegada una actuació més necessària que han d’abordar les administracions públiques.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: