Divendres, 23 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

VeC presenta les seves propostes en matèria de salut de cara a les municipals

Els comuns volen implementar el primer Pla Local de Salut de Vilafranca i dinamitzar el Consell Municipal de Salut.

Aquest dilluns, en roda de premsa, Vilafranca en Comú presentava un seguit de propostes en clau de salut per a les properes eleccions. Tal i com explicava la candidata Montse Romagosa, els objectius del grup polític són la defensa de la salut com a dret fonamental, la promoció de la salut i la prevenció de la malaltia, fomentar la participació ciutadana i defensar el sistema sanitari públic. Per aconseguir tot això fan les següents propostes: implementar el primer Pla Local de Salut de Vilafranca i dinamitzar el Consell Municipal de Salut.
Per desenvolupar el Pla Local de Salut cal, explica Romagosa, fer una diagnosi de l’estat de salut de la ciutadania, crear un pla d’acció i promoure la participació ciutadana per l’elaboració de propostes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: