Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un Patí de dues cares deixa escapar un 1-5 i suma la 15a derrota

L’equip guanyava per 1-5 a 10 minuts per acabar. El partit es tancava amb remuntada i victòria local per 7-5.

Difícil d’explicar el desenllaç del partit d’aquest dimecres a les Comes d’Igualada. El Patí Vilafranca, que gaudia d’un 1-5 a favor i somiava amb tornar a casa amb el primer triomf de la temporada, acabava perdent per 7-5 davant un Igualada que no va perdre la cara al partit. Novament un final cruel de partit va donar com a resultat una derrota més pels penedesencs.

Semblava que els 11 dies sense partit havien servit per preparar a consciencia el derbi de vegueria. Deu minuts després d’un bon inici de partit, Gabri Villares avançava l’equip amb el 0-1, des de pràcticament mitja pista.

Encara es posarien més de cara les coses a pocs segons del descans. Jugada a la contra dirigida i culminada per Pablo del Rio, autor del 0-2. L’escenari a la mitja part era immillorable i inèdit pel Patí aquesta temporada.

El gol de Gerard Riba només començar el segon temps no feia presagiar el que vindria més endavant.

Els vilafranquins semblaven sentenciar el partit en poc més de 5 minuts amb 3 gols pràcticament consecutius. Primer Marc Palau amb una gran maniobra picant la bola per sobre del porter, precedint el doblet de Joan Vázquez, que acompanyat de la fortuna va posar l’1-5 al marcador. El Patí va gaudir de l’oportunitat de fer el sisè, errant Arnau Ribas en la directa.

A partir d’aqui començaven els fenòmens paranormals a Les Comes: el que semblava un partit sentenciat i amb la primera victòria de la lliga pel Vilafranca, es va acabar convertint en els minuts més durs de pair dels darrers mesos de competició. Uns últims 10 minuts infernals pels de Toni Aranda.

Roger Bars de penal feia el segon per l’Igualada, i de forma pràcticament consecutiva arribaven el tercer, obra de Gerard Riba després d’una polèmica blava a Arnau Ribas, i el quart, de Mats Zilken.

A 5:50 per acabar, blava per Xus Fernández, el Patí es quedava amb inferioritat, Pol Ferrer aturava la directa però no podia fer res en el cinquè de Marc Carol.

La debacle es confirmava mig minut després amb el golàs d’Ori Llenas per capgirar el marcador.

Sense marge de maniobra, a 30 segons pel final, nova blava, per Joan Vázquez, i Mats Zilken tancava la remuntada amb el 7-5 definitiu.

Derrota dolorosa i cares molt llargues per un Patí que s’haurà de refer d’aquest cop de moral abans del partit de diumenge a casa contra el Caldes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: