Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un Noia en línia ascendent rep la visita del Barça, invicte aquesta temporada

Després de tres empats consecutius (Reus, Porto i Liceo), el Noia vol lluitar per la victòria contra un Barça que no ha perdut cap partit aquesta temporada.

Noia i Barça es veuen les cares aquest dissabte a les 9 del vespre, en un dels partits destacats de la jornada d’OKLliga, en què també es disputa un interessant Reus – Liceo.

El conjunt de Pere Varias rebrà la visita del líder de la classificació, un conjunt que encara no sap el que es perdre aquesta temporada, amb 17 triomfs i només un empat contra el Caldes, en l’últim partit de l’any 2022. De moment també registre immaculat pel Barça a Europa, amb victòries per 6-2 contra el Forte dei Marmi i 3-5 contra el Valongo.

En el darrer compromís de lliga, els blaugranes superaven el Sant Cugat per 9-3. Visita l’Ateneu un conjunt que sembla jugar en una altra lliga.

El Noia arriba al partit amb bones sensacions després d’una setmana en què s’empatava a 0 contra el Porto, i a 2 a Riazor contra el Liceo.

Els de Pere Varias són ara mateix 5ens classificats amb 37 punts. L’equip encara comptarà amb la baixa de Xavi Costa, complint el seu segon partit de sanció.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: